iSleep

Gedurende de laatste 20 jaar steeg het aantal mensen met slaapproblemen tot bijna een kwart van de bevolking. Wetenschappers zien hierin een duidelijk verband met de almaar toenemende elektromagnetische vervuiling of elektrosmog. Elektrosmog zou de aanmaak van melatonine,een lichaamseigen stof die u helpt slapen, verminderen. Dit beïnvloedt de prestaties overdag en heeft gevolgen voor uw  levenskwaliteit. Tijd om er iets aan te doen ...


Elektrosmog en uw gezondheid.

Elektrosmog is de verzamelnaam voor een teveel aan elektrische of elektromagnetische stralingsvelden, waarbij men een onderscheid maakt tussen laag- en hoogfrequentie.

Elektrische leidingen en apparatuur, zoals nachtlampjes, verlengkabels, …  en hoogspanningsmasten veroorzaken laagfrequente stralingen. Hoogfrequente energiegolven zijn onder andere afkomstig van gsm-masten, van draadloze
technologie en de nieuwste snufjes op IT-gebied. 
Gsm, UMTS, DECT-telefonie, WiFi en bluetooth geven de mens nieuwe vrijheden en meer mobiliteit, maar zorgen ook voor een explosieve toename van de elektromagnetische vervuiling.

Dag én nacht werken deze elektromagnetische stralingen in op uw lichaam. De menselijke ‘software’ raakt erdoor verstoord en elektrospanning stapelt zich op in uw lichaam.
Na verloop van tijd slaapt u minder goed, voelt u zich moe en kunt u zich moeilijker concentreren.

 

©